EBK

EBK Tarafından Düzenlenen ARGE Projeleri Hazırlama ve Frascati Kılavuzu Eğitimi Gerçekleştirildi...

 

BEBKA Kalkınma Ajansı 2014 Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen “ARGE Projeleri Dahil Proje Hazırlama ve Frascati Kılavuzu Eğitimi”, 24-25-26 Kasım 2014 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde üyelerin yoğun katılımları ile gerçekleştirildi.

Ajansın %100 oranında destek sağladığı eğitim, Anadolu Üniversitesi ARGE ve İnovasyon Koordinasyon Birimi (ARİNKOM A.Ş.) işbirliği ve Prof. Dr. İhsan EFEOĞLU, Prof. Dr. Mehmet ERTUĞRUL ve Prof. Dr. Hasan EFEOĞLU’nun eğitmenliğinde başarılı bir şekilde sürdürülmüştür.

EBK Seramik İş Kümesi üyelerinin ARGE ve ilgili departman sorumlularının katıldığı 3 günlük eğitimde, Sanayi Odaklı Proje Kaynaklarının Tanıtımı, Proje Değerlendirme Panelleri, İşleyiş Süreci ve Puanlama Sistemi, Proje Yazımında Dikkat Edilecek Hususlar, Mali Konular Ve Bütçenin Oluşturulması, Frascati & Oslo & Canberra Kılavuzları , TÜBİTAK Projeleri, Santez Projeleri gibi konular detaylı olarak anlatılmış ve 2 günlük proje yazma uygulama çalışması gerçekleştirilmiştir.