EBK

BEBKA Kalkınma Kurulu Eskişehir İl Toplantısı Yapıldı...


Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Kalkınma Kurulu İl Toplantıları, Eskişehir’de gerçekleştirilen toplantıyla tamamlandı.

BEBKA Kalkınma Kurulu İl Toplantıları, Bursa ve Bilecik’in ardından Eskişehir’de de Kalkınma Kurulu üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya EBK Seramik İş Kümesi adına Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Murathanoğlu , BEBKA Kalkınma Kurulu Başkanı Hasan Çepni başkanlığında, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı ve BEBKA Yönetim Kurulu üyesi Savaş Özaydemir, BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ve BEBKA Kalkınma Kurulu Üyeleri’nin iştiraki ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan BEBKA Kalkınma Kurulu Başkanı Kalkınma Kurulu olarak; Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerindeki bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve Kalkınma Kurulu’ na bu konuda önemli görevler düştüğünü belirtti.  Üyelerin BEBKA’ dan beklentilerini dile getirdikleri toplantıda ayrıca BEBKA’nın Güdümlü Proje Destekleri ve diğer faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.