EBK

EBK Seramik İş Kümesi Bronz Label Kalite Ödülü’nü Aldı

 

Avrupa Kümelenme Analizleri Sekreteryası (European Secretariat for Cluster Analysis-ESCA) tarafından Avrupa’ da 350 küme arasında yapılan  benchmarking (kıyaslama) çalışmaları sonucu EBK Seramik İş Kümesi, Türkiye'de küme yönetimi mükemmeliyetine ilk adımı atan 20 küme organizasyonundan biri olarak   BRONZ LABEL küme yönetimi kalite etiketini almaya hak kazanmıştır (İlgili sertifikaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz).

Bronz etiket ile birlikte kümemiz, uluslararası anlamda önemli bir başarı elde ederek Avrupa’ daki kümeler ölçüsünde, yönetimsel kalite kriterlerine uygun  bir yapı olduğunu belgelemiş olmaktadır.

04 Haziran 2013 tarihinde Ekonomi Bakanlığı  "Uluslararası Rekabetçilik ve İşbirliği Konferansı" kapsamında Müsteşar Yardımcısı Sn. İbrahim ŞENEL’ in takdim ettiği Bronz etiket, EBK Seramik İş Kümesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şafak OZAN  tarafından teslim alınmıştır.

Kümemizin, bronz etiket adımı sonrası Avrupa’ da yalnızca 16 kümenin sahip olduğu Golden Label etiketine sahip olmak için çalışmaları sürecektir.